Dalbakkegaard

Opskrifter & tips

Bliv inspireret her!!

 

Kyllingesalat i Safran-Mayonnaise


4 personer

af Kok, Susanne Bruun

Ingredienser:



Ca. 4 Kyllingebryster

3-4 porrer

1 dl. vand

1 tsk groft salt

1 brev safran (ca. 0,2 g.)

1 portion mayonnaise

4-6 stilke dild

Skiver af frisk hvedebrød



Fremgangsmåde: 


Skær rod og den øverste del af porrerne væk. Skær et snit på langs ned gennem den grønne del af porrerne. Rens, skyl og vask al jord væk i koldt vand. Skær porrerne i ringe.
Kom dem i gryde sammen med vand, salt, safran og kyllingebryster. Kog blandingen til kyllingen er færdig, og lad den køle af. Rør mayonnaise og kogelagen sammen og bland de afdryppede porrer i. Skær kyllingebrysterne i passende stykker og vend dem i cremen. 
Anret dild på hvedebrødet og kom kyllingesalaten ovenpå.

 

Udskriv denne side

 

Nyhedsbrev
Modtag nyheder, tilbud og inspiration fra Dalbakkegaard i din indbakke.

Design og produktion: Krydspunkt.dk